full screen background image

Over Ons


'Het is onze kwaliteit kinderen en volwassenen te begeleiden in een eigen groeiproces naar meer balans, ontspanning en mogelijkheden vanuiit een Natuurgeneeskundige visie.  Door middel van natuurgeneeskundige consulten/behandelingen en gevarieerde trainingen mensen laten ontdekken en ervaren hoe waardevol het is om jezelf momenten van aandacht en aanraking te gunnen, om even weer uit je hoofd te komen, terug te gaan naar je lijf en meer totale balans te vinden.'

 

Team Helperhart:

 data/images/miranda_van_rijswijk_bootsman.png

Miranda Bootsman (1977) - Eigenaresse & Natuurgeneeskundig Therapeut

Na de opleidingen PABO, HBO Office Management en jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik een bewuste keuze gemaakt om mij om te scholen tot natuurgeneeskundig therapeut en Het Helperhart in 2006 te starten. Via een burn out kwam ik in aanraking met natuurlijke geneeswijzen, hierdoor hervond ik mede mijn balans. Ik heb met mijn gevoeligheid leren omgaan en mijn weg positief in het leven kunnen vinden. Ik ontdekte door mijn proces wie ik ben en wat ik wil, kwam meer uit mijn hoofd, beter in contact met mijn lijf en wat ik voel. Het is mijn kwaliteit (gevoelige) kinderen en volwassenen te begeleiden in het proces van kwetsbaarheid naar kracht, van hoofd naar lijf. Door middel van: gesprek, behandelingen, oefeningen en activiteiten, ondersteun ik jou bij het hervinden van totale balans en/of bied ik jou de mogelijkheid om te kunnen komen ontspannen en je batterij op te laden.

images/1_zita.png

Zita Geurtse (1974) - Persoonlijke assistente

Al bijna 10 jaar werk ik met veel plezier als persoonlijke assistente van Miranda op kantoor en kun je op dinsdag en woensdag tussen 9.00 - 13.00 uur telefonisch en live bij mij terecht met al jouw vragen, voor een afspraak en in onze winkel voor producten. Daarnaast verzorg ik de administratie en alle voorbereidingen t.a.v. de praktijk(en) en trainingen. Voordat ik bij Miranda als assistente kwam kreeg ik al (en nog steeds!) fijne behandelingen bij Het Helperhart & daar heb ik nog altijd veel baat bij. 

 Het Helperhart - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl