full screen background image

Over Ons


data/images/mirandahuidig.jpgMiranda Bootsman (1977) - Natuurgeneeskundig therapeut, behandelaar en trainer
Na de opleidingen PABO, HBO Office Management en jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik een bewuste keuze gemaakt om mij om te scholen tot natuurgeneeskundig therapeut en Het Helperhart in 2006 te starten. Via een burn out kwam ik in aanraking met natuurlijke geneeswijzen, hierdoor hervond ik mede mijn balans. Ik heb met mijn gevoeligheid leren omgaan en mijn weg positief in het leven kunnen vinden.  Ik ontdekte door mijn proces wie ik ben en wat ik wil, kwam meer uit mijn hoofd, beter in contact met mijn lijf en wat ik voel. 
Het is mijn kwaliteit (gevoelige) kinderen en volwassenen te begeleiden in het proces van kwetsbaarheid naar kracht, van hoofd naar lijf. Door middel van: gesprek, behandelingen, oefeningen en activiteiten, ondersteun ik jou bij het hervinden van balans of bied ik jou de mogelijkheid om te kunnen komen ontspannen en je batterij op te laden.

 
data/images/carla.jpg

Carla Jonkman (1978) – behandelaar voetreflex en verschillende massages
Al enkele jaren kom ik bij Miranda voor voetreflex behandelingen en workshops. Nadat ikzelf de positieve effecten van voetreflex en natuurlijke geneeswijzen heb mogen ervaren, raakte ik zo enthousiast, dat ik ook zelf de stap heb gezet om voetreflex behandelingen te gaan geven. Bij het Helperhart heb ik daarom met veel plezier de opleiding voetreflexologie gevolgd. Vanaf januari 2021 zal ik bij het Helperhart aan de slag gaan als behandelaar in o.a. het geven van voetreflex behandelingen en verschillende massages. Dit doe ik deels naast mijn werk als leerkracht en coach in het basisonderwijs. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen in het vak, om in de toekomst nog meer behandelingen te kunnen geven.  Mijn ervaring in het werken met kinderen wil ik gebruiken, om ook deze doelgroep te mogen laten ervaren wat de positieve effecten zijn van voetreflexologie en massages om in hun persoonlijke ontwikkeling meer in balans te komen of te onderhouden.


data/images/zitageurtse.jpg

Zita Geurtse (1974) - persoonlijke assistente 
Sinds mijn eerste bevalling kom ik al voor voetreflex behandelingen bij Miranda, omdat ik regelmatig last had van pijnlijke voeten. Ik heb mede hier meer balans mee kunnen (her)vinden en zijn mijn pijnlijke voeten verholpen. Het is een leuke uitdaging voor mij om het moederschap, de opgedane ervaringen in het secretaresse vak, met werken in de aanvullende zorg te combineren. Voor vragen, afspraken, informatie en bestellingen kun je mij iedere dinsdag (tussen 9.00 - 14.00 uur)  en/of vrijdag (tussen 9.00 - 12.00 uur) bellen of langskomen. Graag tot ziens!  


Het Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl